Підписано Меморандум про співпрацю

Українська природа є ще однією жертвою російської агресії. Реалії нашого часу  змушують людство будувати нові механізми взаємодії,  а спільні дії спрямовувати на покращення стану довкілля. Сьогодні, 31 березня 2023 року, відбулась зустріч керівників Державної екологічної інспекції у Закарпатській області Михайла Банка та громадської організації «Європейська школа»  Бориса Чернявського щодо ефективного та взаємовигідного співробітництва у сфері охорони навколишнього природного середовища  та природних ресурсів  Закарпатської області.

В ході зустрічі було обговорено основні напрямки  співробітництва, зокрема організація спільних заходів, націлених на розвиток та промоцію пов’язаних з екологічною галуззю області, співробітництво в рамках реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги, транскордонного співробітництва та інших проєктів екологічного спрямування, розроблення, здійснення та реалізація програм  та окремих проєктів, направлених на екологічний моніторинг краю.

За результатами зустрічі керівниками підписано меморандум  про сіпвробітництво, визнаючи важливість збільшення рівня усвідомлення українським суспільством національного екологічного інтересу та збільшення участі громадськості у сприянні екологічної безпеки.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці