Онлайн-навчання щодо роботи веб-ресурсу і мобільного застосунку «ЕкоЗагроза» з представниками територіальних громад Закарпатської області

31 січня 2024 року Державна екологічна інспекція у Закарпатській області провела онлайн-навчання з представниками територіальних громад області  щодо функціонування веб-ресурсу і мобільного застосунку «ЕкоЗагроза».

Фахівці Інспекції, з метою отримання оперативної  інформації про екологічні загрози в режимі реального часу з географічною прив’язкою до місцевості щодо виявлення та ліквідації надзвичайних ситуацій, порушень природоохоронного законодавства та шляхи реагування, фіксації фактів заподіяння шкоди навколишньому середовищу, докладно пояснили  алгоритм дій подання звернень через застосунок та порядок взаємодії з територіальними громадами щодо функціонування застосунку «ЕкоЗагроза». Роз’яснили процедуру реєстрації у застосунку «ЕкоЗагроза».

Інспекція  наголошує на необхідності налаштування комунікації між громадськістю, бізнесом та державою у екологічних питаннях.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці