Михайло Банк: на Хустщині Держекоінспекція виявила незаконну рубку на величезні збитки

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства та за повідомленнями небайдужих громадян працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області встановили, що на території, яка відноситься до Горінчівської сільської ради було скоєно рубку 100 дерев різних порід без відповідних лімітів та дозволів. Завдані збитки складають 1 мільйон 52 тисячі гривень.

На місце пригоди екоінспектори викликали слідчо-оперативну групу працівників поліції, у присутності яких було проведено облік і обмір пнів від незаконно зрубаних дерев. За отриманою інформацією незаконну вирубку дерев міг скоїти один з місцевих жителів, до якого буде направлено претензійного листа щодо відшкодування ним збитків державі.

Крім того, цього дня екоінспектори виявили незаконну рубку у природо-заповідному фонді "Притисянський" на Виноградівщині. Двох порушників затримано. Сума збитків склала більше 520 тисяч гривень. Даним особам теж скеровано претензії для відшкодування збитків.






ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці