Державна екологічна інспекція у Закарпатській області оголошує підбір персоналу на вакантну посаду державної служби категорії «В»

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області оголошує підбір персоналу на вакантну посаду державної служби категорії «В» - головного спеціаліста державного ринкового нагляду у період дії воєнного стану.

 

Посадові обов’язки: проводить перевірки додержання вимог щодо представлення продукції за місцем проведення ярмарки, виставки, показу чи демонстрації в інший спосіб продукції, яка не відповідає встановленим вимогам, а у визначених Законом України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» випадках видає приписи про негайне усунення порушень вимог щодо представлення такої продукції та приймає рішення про негайне припинення представлення цієї продукції за місцем проведення відповідного ярмарку, виставки, показу чи демонстрації в інший спосіб продукції, проводить перевірки виконання суб'єктами господарювання відповідних приписів та рішень. Готує у випадках та порядку, визначених Законом, рішення про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів, рішення про знищення продукції або приведення її в інший спосіб у стан, який виключає використання цієї продукції, здійснює контроль стану виконання суб'єктами господарювання цих рішень. Контролює здійснення моніторингу дій суб'єктів господарювання щодо вилучення з обігу та/або відкликання продукції, щодо якої прийнято рішення про вилучення з обігу та/або відкликанняі та  інші відповідно до положення про Сектор.

 

Умови оплати праці: посадовий оклад – 5800 грн.;

надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу”;

надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів” (із змінами)

 

Кваліфікаційні вимоги:

вища освіта ступеня не нижче бакалавра, молодшого бакалавра;

досвід роботи - не потребує;

вільне володіння державною мовою.

 

Призначення на посаду у період дії воєнного стану без конкурсного відбору, строково, до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

 

Перелік документів, які необхідно надати кандидатам:

- резюме встановленого зразка відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року № 246, або заповнену особову картку державного службовця, яка затверджена наказом Національного агентства України з питань державної служби 19 травня 2020 року № 77-20, зареєстрована в Міністерстві юстиції України 25 травня 2020 р. за № 461/34744

 

Документи можна подати до 15 лютого 2023 року на електронну адресу сектору управління персоналом: kadryzakdei@gmail.com або до сектору управління персоналом Державної екологічної інспекції у Закарпатській області за аресою: вул. Швабська, 14, м. Ужгород, з 8.00 год. до 17.00 год. (понеділок-четверг), з 8.00 год. до 15.45 год. (п’ятниця).

 

Про час і місце проведення співбесіди буде поінформовано додатково.

 

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (0312) 61-69-50.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці