Державна екологічна інспекція у Закарпатській області оголошує підбір персоналу на вакантну посаду державної служби категорії «В»

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області оголошує підбір персоналу на вакантну посаду державної служби категорії «В» - головного спеціаліста відділу організаційно-аналітичної діяльності, взаємодії з громадськістю та ЗМІ у період дії воєнного стану.

 

Посадові обов’язки: Здійснює підготовку інформаційних матеріалів, прес-релізів, тощо та забезпечує регулярне висвітлення діяльності Інспекції в ЗМІ, на офіційній веб-сторінці та сторінці Інспекції в соцмережі. Відповідає за взаємодію з громадськістю, ЗМІ та висвітлення діяльності Інспекції у ЗМІ. Проводить щоденний моніторинг інтернет-видань щодо випадків надзвичайних екологічних ситуацій та критичних матеріалів про роботу Інспекції для інформування керівництва. Бере участь в організації діяльності громадських інспекторів з охорони довкілля на території Закарпатської області в частині оформлення та видачі їм посвідчень, готує аналітичні довідки про їх роботу та здійснює інші функції, передбачені положенням  про Відділ та посадовою інструкцією.

 

Умови оплати праці: посадовий оклад – 5800 грн.;

надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу”;

надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів” (із змінами)

 

Кваліфікаційні вимоги:

вища освіта ступеня не нижче бакалавра, молодшого бакалавра;

досвід роботи - не потребує;

вільне володіння державною мовою.

 

Призначення на посаду у період дії воєнного стану без конкурсного відбору, строково, до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

 

Перелік документів, які необхідно надати кандидатам:

- резюме встановленого зразка відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року № 246, або заповнену особову картку державного службовця, яка затверджена наказом Національного агентства України з питань державної служби 19 травня 2020 року 77-20, зареєстрована в Міністерстві юстиції України 25 травня 2020 р. за № 461/34744.

 

Документи можна подати до 30 жовтня 2022 року на електронну адресу сектору управління персоналомkadryzakdei@gmail.com

 

Про час і місце проведення співбесіди буде проінформовано додатково.

 

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (0312) 61-69-50.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці