На асфальтобетонному заводі в Ужгороді – порушення природоохоронного законодавства


Державна екологічна інспекція у Закарпатській області провела планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства України ПП «Євроімекс-Інвест», що здійснює господарську діяльність із виготовлення асфальтобітумної   суміші   для  дорожнього  покриття.

За результатами планового заходу державного нагляду (контролю) встановлено порушення  «Правил   технічної  експлуатації  установок  очистки  газу» та умов дозволу на спеціальне водокористування. Також зафіксовано, що ведення первинного обліку та здійснення контролю за операціями поводження з відходами на ПП «Євроімекс-Інвест» ведеться недостовірно, без урахування всіх видів відходів, які утворюються на території підприємства та не укладено договори щодо видалення чи утилізації всіх видів відходів.

За встановлені порушення вимог природоохоронного законодавства за ст.ст. 81-2, 60, ч.2 ст.79 КУпАП до адміністративної відповідальності притягнуто трьох посадових осіб суб’єкта господарювання та накладено адмінстягнення у вигляді штрафів. Керівнику видано припис про усунення виявлених порушень.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці