У м. Нова Каховка проходить XXІІІ нарада Уповноважених Урядів України та Угорщини з питань водного господарства на прикордонних водах

З 4 червня 2019 року в м. Нова Каховка триває XXІІІ нарада Уповноважених Урядів України та Угорщини з питань водного господарства  на прикордонних водах.


В даній нараді приймає участь керівник української частини Робочої групи з питань охорони якості вод, перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Закарпатській області – перший заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області Олександр Балега.


На зустрічі  розглядаються та обговорюються питання українсько-угорського співробітництва в галузі охорони якості прикордонних вод, протипаводкового захисту і захисту від внутрішніх вод на прикордонних водах, обводнення прикордонних меліоративних систем з річок Боржава і Тиса, дослідження можливостей управління нестачею води, а також діяльність з питань гідрометеорології і водних ресурсів на прикордонних водах.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці