Справу асфальтобетонного заводу розгляне суд


 

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції в Закарпатській області провели планову перевірку асфальтобетонного заводу ТОВ «МЕГО ЛТД» (м. Вінниця), розташованого в смт. Буштино Тячівського району.

Під час планового заходу державного нагляду (контролю) спеціалістам Інспекції не представлено висновок з оцінки впливу на довкілля, документи, що підтверджують речові права на земельну ділянку та паспорт пилогазоочисного устаткування. Також встановлено, що підприємством не подано документи на взяття на державний облік об’єкта, який справляє або може справити шкідливий вплив на здоров’я людей і стан атмосферного повітря, не проводяться заходи щодо контролю за дотриманням нормативів гранично допустимих викидів, не ведеться облік відходів.

На посадову особу суб’єкта господарювання за виявлені порушення складено адміністративні протоколи за статтями 78 та 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Оскільки, розгляд справ за ст. 164 зазначеного Кодексу належить до компетенції судових органів (ст. 221 КУпАП), справу про адмінпорушення спрямовано до Вінницького міського суду Вінницької області.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці