Відбулася зустріч заступників Уповноважених Урядів України та Угорщини з питань водного господарства на прикордонних водах

В рамках виконання міждержавної Угоди між Україною та Угорщиною 14 грудня відбулася он-лайн зустріч заступників Уповноважених Урядів України та Угорщини з питань водного господарства на прикордонних водах  та керівників робочих груп, в якій прийняв участь в.о. начальника Державної екологічної інспекції у Закарпатській області, керівник української частини робочої групи з охорони якості вод Олександр Балега.


         На зустрічі підведено підсумки діяльності Робочих груп протягом 2020 року в частині охорони якості вод, захисту від шкідливої дії вод, гідрометеорології і водних ресурсів. Сторони обговорили найбільш актуальні водогосподарські питання, зокрема питання якості води прикордонних водотоків, заходи з протипаводкового захисту, стан водогосподарських споруд спільного інтересу в басейні р. Тиса на українській та угорській територіях, обводнення прикордонних меліоративних систем з річок Боржава і Тиса. Також, на зустрічі проведено взаємне інформування про стан реалізації спільних проектів.

         За результатами зустрічі узгоджено та підписано відповідний Протокол он-лайн зустрічі заступників Уповноважених Урядів України та Угорщини з питань водного господарства на прикордонних водах.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці