Проблемні питання, пов’язані із запобіганням потрапляння твердих побутових відходів у річку Тиса та інші водні об’єкти...

Проблемні  питання, пов’язані із запобіганням потрапляння твердих побутових відходів у річку Тиса та інші водні об’єкти, у національному і транскордонному аспектах були обговорені на селекторній нараді, що відбулася під  головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

В нараді взяли участь Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Роман Абрамовський, Голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований. Від Закарпатської області – голова Закарпатської обласної державної адміністрації  Олексій Петров,  в. о. начальника Державної екологічної інспекції у Закарпатській області Олександр Балега, заступник начальника Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Едуард Осійський.

За підсумками наради затверджений комплекс заходів. Головою Держекоінспекції зобов’язано керівників державних екологічних інспекції Закарпатської, Львівської областей та Карпатського округу спільно з представниками Держводагентства відповідних територій здійснити обстеження ділянок водних обʼєктів та заплав з метою виявлення несанкціонованих та стихійних сміттєзвалищ та опрацювати заходи з ліквідації несанкціонованих та стихійних сміттєзвалищ на засіданнях комісій з питань поводження з безхазяйними відходами.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці